Határozatok nyilvántartása


Martonvásár Város Önkormányzata

110/2021. (5. 5.) egyes önkormányzati intézmények által biztosított szolgáltatásokhoz való hozzáférés korlátozásáról

Martonvásár Város Önkormányzata

Képviselő-testületének

110/2021. (V. 05.) határozata

egyes önkormányzati intézmények által biztosított szolgáltatásokhoz való hozzáférés korlátozásáról

 

Martonvásár Város Önkormányzata Képviselő-testülete feladat- és hatáskörében - a katasztrófavédelemmel és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46. § (4) bekezdésében biztosított jogkörömben - eljárva Martonvásár Város Polgármestereként úgy határozok, hogy

  1. 2021. május 10-étől a városi könyvtár a hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően, a korábbiakban megállapított, alábbi nyitva tartási időben látogatható, szolgáltatásai igénybe vehetők, azzal, hogy egyidejűleg legfeljebb 10 fő tartózkodhat a könyvtárhelyiségekben:

Hétfő                                            Zárva

Kedd – Péntek                              12.00 – 18.00

Szombat                                       09.00 – 12.00

Vasárnap                                      Zárva

  1. 2021. május 10-től a városi könyvtár a védettségi igazolvánnyal nem rendelkezők számára nyitva tartási idejében fenntartja az ablakos könyvkiadás rendszerét.
  2. 2021. május 10-től az óvodamúzeum a hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően, a korábbiakban megállapított, alábbi nyitva tartási időben látogatható, szolgáltatásai igénybe vehetők, azzal, hogy egyidejűleg legfeljebb 10 fő tartózkodhat a múzeumi helyiségekben:

Hétfő                                            Zárva

Kedd - Péntek                               10.00 – 16.00

Szombat, Vasárnap                                  11.00 – 17.00

  1. 2021. május 10-től az óvodamúzeum a védettségi igazolvánnyal nem rendelkezők számára nyitva tartási idejében fenntartja az egyéb szolgáltatások biztosítását, azzal, hogy ilyen személyek az óvodamúzeum épületébe nem léphetnek be.
  2. felkérem a Martonvásár Városi Közszolgáltató Nonprofit Kft. vezetőjét, hogy a hatályos jogszabályi rendelkezéseknek megfelelően gondoskodjon a szabályok betartásáról, és a szolgáltatások 1.-4. pontok szerinti igénybevételi lehetőségeiről tájékoztassa az igénybe vevőket.
  3. 2021. május 10-től a gyermekétkeztetés biztosítása körében a házhozszállítás és a csomagolás igénybe vételéhez kapcsolódóan a költségek fizetésére vonatkozó, Martonvásár Város Önkormányzata által tett, vállalást visszavonom.

 

Martonvásár, 2021. május 5.

 

 

                                                                                           Dr. Szabó Tibor

                                                                                                            polgármester