Határozatok nyilvántartása


Martonvásár Város Önkormányzata

117/2020. (5. 26.) a veszélyhelyzeti egyes döntések felülvizsgálatára

Martonvásár Város Önkormányzata

Képviselő-testületének feladat- és hatáskörében eljárva

Martonvásár Város Polgármestere

117/2020. (V.26.) határozata

a veszélyhelyzeti egyes döntések felülvizsgálatára

 

 

  1. Martonvásár Város Önkormányzata Képviselő-testülete feladat- és hatáskörében - a katasztrófavédelemmel és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46. § (4) bekezdésében biztosított jogkörömben - eljárva Martonvásár Város Polgármestereként úgy határozok, hogy az 104/2020. (V. 21.) határozat a. pontjában foglaltakat – figyelemmel az iskolák 2020. júniusi működéséről szóló 220/2020. (V. 22.) Korm. rendelet rendelkezéseire – az alábbiak szerint módosítom: 
    1. 2020. június 26-ig kérem, hogy a közétkeztetést ellátó cég biztosítsa a házhozszállítás, illetve az átvevőpontos ellátás lehetőségét is az intézményi ellátás mellett a Beethoven Általános Iskolában, valamint a Fejér Megyei Pápay Ágoston Iskola, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola és Diákotthonban jogviszonyban lévő, martonvásári lakhellyel rendelkezők részére;
    2. 2020. augusztus 31-ig kérem, hogy a közétkeztetést ellátó cég biztosítsa a házhozszállítás, illetve az átvevőpontos ellátás lehetőségét is az intézményi ellátás mellett a Brunszvik Teréz Óvodával, a Szent László Völgye Segítő Szolgálat Apró Talpak Családi Bölcsődével jogviszonyban lévő, martonvásári lakhellyel rendelkezők részére.
  2. Martonvásár Város Önkormányzata Képviselő-testülete feladat- és hatáskörében - a katasztrófavédelemmel és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46. § (4) bekezdésében biztosított jogkörömben - eljárva Martonvásár Város Polgármestereként úgy határozok, hogy az 57/ 2020. (III. 31.) határozat 1. pont b)-e) pontjában foglaltak felülvizsgálataként 2020. június 16-tól a Brunszvik-Beethoven Központ, a Sportcsarnok, valamint a Horváth Ottó Sportközpont létesítmények táboroztatás, valamint gyakorlások céljára az adott létesítményre mindenkor érvényes szabályok szerint igénybe vehetők. 

 

A határozat végrehajtásáért felelős: polgármester

A határozat végrehajtásának határideje: a. pont: 2020. június 26.; b. pont:2020. augusztus 31.

 

 

Martonvásár, 2020. május 26.

 

 

 

 

                                                                                                          Dr. Szabó Tibor

                                                                                                            polgármester