Határozatok nyilvántartása


Martonvásár Város Önkormányzata

70/2018. (3. 27.) a civil szervezetekkel való 2017. évi együttműködésről

Martonvásár Város Önkormányzata

Képviselő-testületének

70/2018. (III.27.) határozata

a civil szervezetekkel való 2017. évi együttműködésről

 

Martonvásár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a határozat melléklete szerinti tartalommal elfogadja a civil szervezetekkel való 2017. évi együttműködésről készült beszámolót.

 

A határozat végrehajtásáért felelős: polgármester

A határozat végrehajtásának határideje: azonnal

 

70/2018. (III.27.) határozat melléklete

Beszámoló a civil szervezetekkel való 2017. évi együttműködésről

Martonvásár 2017. évi esemény naptárában számos olyan oktatási-képzési, sport, kulturális, környezetvédelmi program található, melyet valamelyik civil szervezet rendezett, fogott össze. Helyi szervezeteink az elmúlt évben is többször átlépték a település határait és térségi együttműködésben gondolkodtak.

A Brunszvik-Beethoven Kulturális Központhoz szorosan kötődő Százszorszép Alapítvány és a Martonvásári Kulturális Egyesület tavalyi programjairól és pályázatairól szóló összefoglalót az intézmény 2017. évi beszámolója tartalmazza.

Két kimutatást készítettünk. Az egyikből kiderül, hogy az intézmény keretein belül működő klubokat, foglalkozásokat milyen korosztályok, milyen létszámban látogatták, továbbá mennyi időt töltöttek el az intézményben és ez mekkora összegű önkormányzati támogatást jelent nem pénzbeli juttatásként.

A másik táblázat azt mutatja be, hogy mennyi és milyen típusú rendezvényt, hány látogatóval fogadtunk be, ezek milyen időtartamban foglalták le az intézményünk termeit, és ez mekkora összegű önkormányzati támogatást jelent nem pénzbeli juttatásként.

 

A fenti táblázatból kiolvasható, hogy 15 féle „klub jellegű” tevékenység zajlott nálunk, összesen 365 alkalommal, 4561 klubtagot, látogatót elérve, és 4.612.000 Ft értékben „kaptak” önkormányzati támogatást, nem pénzbeli juttatásként.

 


 

 

 

 

 

A fenti táblázatból kiderül, hogy összesen 59 külső eseménynek adtunk helyet, 29 különféle igénybevevőt szolgáltunk ki. Ezeken a rendezvényeken 8177 látogató fordult meg és Martonvásár Város Önkormányzata 4.063.000 Ft értékben nem pénzbeli juttatással támogatta a fenti események megvalósulását.

Köszönjük a város támogatását!